dimecres, 1 / abril / 2015

Formació:PEDAGOGIA DE LA COOPERACIÓ EN EF
El Consell Esportiu del Baix Llobregat continua amb l’oferta formativa per aquest curs i organitza la penúltima actuació formativa per a Professors/es i Mestres d’Educació Física dins del “Pla de formació per al professorat d'EF” (amb un reconeixement de 4,5 hores del Departament d’Ensenyament). Aquesta vegada us proposem una jornada sobre la PEDAGOGIA DE LA COOPERACIÓ EN EDUCACIÓ FÍSICA a càrrec d'en Txema Córdoba, el dissabte 11 d’abril al matí de 09.00h a 13.30h a l’Escola Salvador Lluch (Carrer de Sant Joan, 31) de Gavà. Cliqueu:

Inscripcions Obertes Trobada d'Estiu 2015
El proper dimecres 10 de juny, el Consell Esportiu del Baix Llobregat celebra la 34a Edició de les Trobades Esportives de Centres d’Educació de la Comarca del Baix Llobregat (Trobada d'Estiu). Si premeu en "+info" trobareu més informació referent a l'esdeveniment i la butlleta d'inscripció que heu de fer arribar per fax al 93 632 75 92 o mitjançant un correu electrònic a alex@cebllob.cat.

Patis saludables: Juga Verd Play amb la classe!
El Consell Esportiu del Baix Llobregat ofereix als centres educatius de primària adherits al Pla Català d’Esport a l’Escola: Patis saludables: Juga Verd Play amb la classe! Aquesta activitat té per finalitat incrementar l’activitat física mitjançant un contagi positiu entre els mateixos alumnes. La jornada es desenvoluparà en el mateix centre educatiu i les activitats i el sistema d’avaluació estan dissenyats de manera que els alumnes amb bons hàbits traslladin les seves bones pràctiques esportives i alimentàries als alumnes més sedentaris. Per a més informació, premeu:

Modificació de la Reforma Fiscal
Tal com s’havia anunciat, el govern ha aprovat el Reial Decret-llei 1/2015, de 27 de febrer, de mecanismes de segona oportunitat, reducció de càrrega financera i altres mesures d’ordre social. A diferència del que establia la reforma fiscal (Llei 27/2014 de 27 de novembre de l’impost de societats) segons la qual totes les entitats estaven obligades a declarar la totalitat de les seves rendes, exemptes i no exemptes, a partir d’ara només ho hauran de fer les entitats que superin els 50.000€ d’ingressos totals anuals, les que tinguin ingressos corresponents a rendes no exemptes superiors a 2.000€ anuals i aquelles que totes les rendes no exemptes que obtinguin estiguin sotmeses a retenció. Descarregueu-vos la circular informativa en:

Les obligacions comptables i fiscals de les ESAL
A la vostra disposició la presentació de tres sessions informatives organitzades pel Consell Esportiu sobre: “La gestió de les obligacions fiscals i comptables de les entitats sense ànim de lucre” a càrrec del Sr. Marcos Reinado. Premeu:

Entitats del 3r Sector davant la reforma fiscal
Ja us podeu descarregar la presentació de la sessió informativa organitzada pel Consell Comarcal del Baix Llobregat del passat 9 de febrer: "Les entitats del Tercer Sector davant la reforma fiscal i del mecenatge" a càrrec de la Sra. Dolors Martínez

Actualització secció: ASSESSORAMENT ENTITATS
A la vostra disposició tota la informació relacionada amb canvis provocats per la nova normativa estatal en l’impost de societats que afecta a totes les entitats esportives sense ànim de lucre (ESAL). Si premeu +info, podeu descarregar-vos els darrers documents informatius sobre el tema:

+ Notícies Sumari de les notícies en RSS
Troba'ns a Facebook    
CEBLLOB
Notícies
Com arribar-hi
Dades del CEBLLOB
Horari
Estructura
Zones i Municipis
Fotos
JOCS ESCOLARS
Esports individuals
Esports d'equip
Juga Verd Play
Planetari Esportiu
Neo v.2
Circular Informativa
FORMACIÓ
Professorat
Tècnics i Dinamitzadors de joc
Dinamitzadors PCEE
Altres
ASSESS. ENTITATS
Documentació
Recull premsa
Adhesió CEBLLOB
Dades de contacte
#lluitemxlesport
ACTIVITATS ESCOLES
Trobades
Plans de promoció
Fòrum de professorat
Pedals a l’escola
Bateig de Mar
Jornades d'orientació
Esport Adaptat
Rocòdrom
Juguem Net
Cultural Esportiu
BORSA DE FEINA
Llistat d'ofertes
Inserta el teu CV
Insertar oferta
PCEE
Pla Català Esport a l'Escola
SUPORT MUNICIPIS
Jornades recreatives
Pedals als casals
Casal d'estiu
Jornada portes obertes
Org. d'esdeveniments
Soft. Gestió Esportiva
Altres Activitats
PARC CICLISTA
Informació General
Com arribar-hi
Programes
Esdeveniments
Segueix-nos a Facebook
Fotos
BAIX AVENTURA
Activitats
InscripcionsCALENDARI
<<abril>>
dl.dt.dc.dj.dv.ds.dg.
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930123
45678910
11/04/2015 - 5ª Jornada Comarcal Gimnàstica Aeròbica Escolar
11/04/2015 - 1ª Jornada Comarcal Tennis Taula Escolar
11/04/2015 - 4ª Jornada Comarcal Patinatge Artístic Escolar
12/04/2015 - Biatló Escolar
AMB EL SUPORT DE
XIFRES CEBLLOB
Condicions d'us Política privadesa xarxes socials Condicions generals de contractació Política de protecció de dades
Política de cookies Formulari dret de desestiment